Галена проговори ще има ли трето дете. Неотдавна се заговори,

...
Галена проговори ще има ли трето дете. Неотдавна се заговори,
Коментари Харесай

Галена с признание. Ще има ли трето дете?

Галена проговори ще има ли трето дете. Неотдавна се заприказва, че певицата, която е наставник в „ Гласът на България, е бременна.

Но не, певицата не е бременна сега. Истината е, че брачният партньор й Галин доста желае да усили потомството си с още един член, само че певицата се дърпа и постоянно стигат до яростни разногласия по тази тематика, съобщи БЛИЦ.

-->

“Често сме си говорили и постоянно наши другари споделят: “Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство ”. На този стадий – не! Занапред, живот и здраве да е, в случай че се случи – сигурно ”,  споделя тя.

Галена доста е понижила изявите си в нощните клубове. Пее по три вечери в седмицата, а огромната част от хората считат, че мъжът й Галин я стопира от специалността. Оказва се, че дребният й наследник е този, който непрестанно мрънка, когато майка му излиза на работа. И Галена е решила да прекарва повече време с децата си, да не отсъства от живота им.

Преди няколко дни пък стана ясно, че огромният наследник на Галена ще учи в доста скъпо учебно заведение във Велико Търново. Неговите родители ще броят 11 бона за образованието му в Американския лицей, защото желал да става IT експерт.

Изпълнителката на " Еуфория " не крие, че двамата й синове доста се разграничат един от различен. Големият не обича всемирски прояви, до момента в който дребния обича да се бута сред камерите и да бъде център на вниманието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР