Галена призна, че в тези дни се вълнува както от

...
Галена призна, че в тези дни се вълнува както от
Коментари Харесай

Галена дава колосална сума за училище на сина си

Галена призна, че в тези дни се вълнува както от почналия " Гласът на България ", по този начин и от началото на образователната година.

Големият наследник Стефан ще учи в ново учебно заведение - Американският лицей във Велико Търново. " Вълнувам се доста ", изясни Галена. По-малкият му брат Александър потегля на учебно заведение, само че не напълно, тъй като ще върви на предучилищна.

Той е записан в учебно заведение, с цел да придобие навиците на първолак, изясни майка му Галена пред bTV. " Тепърва ще започваме да се учим да пишем ", той е левичар, описа певицата.

Бърза информация в ценовите диапазони на Американски лицей в остарялата столица демонстрират, че цената за образователна година се движи към 5500 евро, което прави 11 бона в български левове. Сумата не проблем нито за таткото на ученика, нита за майката, която е измежду най-скъпо платените певици у нас. Явно по сходство на Мара Отварачката и Галена се е спряла на американско учебно заведение, което подсигурява освен положително обучение, само че и подобаваща среда на наследника, написа " Хотнюз ".

" Аз, когато бях дребна, се справях сама. Купувах си сама учебниците, подготвях си ги, надписвах и обличах сама. Може би, тъй като родителите ми нямаха време, описа певицата. Сега желая да вземам участие в този развой. Учейки преди със Стефан си припомнях доста неща, само че към този момент някои неща, които учи, не ги разбирам, изясни Галена.

Стефан е избрал да учи компютърни науки и явно като всяко IT не обича да бъде под светлината на прожекторите. За разлика от него Александър се трансформира в любим на феновете с присъединяване си при започване на " Гласът на България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР