Галена май вече е под критичните 40 килограма. Така изглеждаше

...
Галена май вече е под критичните 40 килограма. Така изглеждаше
Коментари Харесай

Галена вече е под критичните 40 килограма?

Галена май към този момент е под сериозните 40 кг. Така изглеждаше фолк звездата на финала на „ Гласът на България “ в неделя, когато втрещи публиката с ръце, слаби като солети, и изпита физиономия като на концлагерист в Аушвиц, написа " Уикенд ".

Краката ѝ евентуално са също толкоз слабички, само че не се виждаха от дългия златен тоалет, който бе избрала за последния епизод на надпреварата. И това, което се видя от тялото на Галена, провокира много мнения – кокалести плещи, тънки ръце и талия като на анимационна героиня.

Хитовата пайнерка, която е измежду менторите в музикалното съревнование, сякаш към този момент е по-слаба дори и от Светлана Гущерова, която е известна с пословичната си битка да е тъкмо 40 кг.

Блондинката, която има три деца от предприемача Християн Гущеров, постоянно е поддържала мечтаната фигура с изтощителни диети, само че не стига до крайности.

Галена от своя страна пък е споделяла, че съблюдава хранителен режим и тренира пилатес. Само че внезапното ѝ намаляване в рамките единствено на няколко месеца тази година укрепи слуховете, че се вталява с известните инжекции за диабетици „ Оземпик “.
Галена отхвърли да разяснява тези изказвания, само че феновете ѝ видяха, че стартира да отслабва подозрително фрапантно от началото на годината и единствено за малко време се втали внезапно – с над 15 кг.

Още през лятото Галена даваше тип, че е свалила десетина кг. От тогава до в този момент отслабването ѝ очевидно продължава, което от много време тормози феновете ѝ.

Специалисти също показват опасенията си, че певицата е влезнала в рискова серпантина и би трябвало неотложно да прекрати потреблението на инжекциите. В противоположен случай провалите за организма ѝ може да са съдбовни и даже да се стигне до най-лошото. Според някои звездата към този момент може да е развила лека форма на анорексия.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР