Галена е един от новите ментори в предстоящия сезон на

...
Галена е един от новите ментори в предстоящия сезон на
Коментари Харесай

Галена до последно се дърпала за Гласът на България

Галена е един от новите ментори в идния сезон на " Гласът на България ". Поп фолк звездата разкри, че продуцентите на шоуто в действителност от години я канят да се причисли към формата. " На петия път трябваше да приема. Със сигурност, в случай че бях отказала и този път, нямаше да има последваща покана ", сподели тя в " Преди обед ".

Певицата призна, че повода за отказите й била, че до момента не се е чувствала подготвена. " Не съм човек, който подлага на критика, и това ме е спирало. Вече съм задоволително уверена, на фона на тези 17 години опит, на това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в YouTube, мога да дам доста препоръки и да покажа верния пътя на тези младежи. Много е значимо, преди да критикуваш, да кажеш кои са плюсовете. Да вдигнеш индивида до една степен, а когато някой не става - просто не се обръщаш ", съобщи Галена.

Другите два нови ментора са Любо Киров и Дара. " Не мога да кажа, че сме близки в живота, само че с Любо и Дара сме се срещали доста пъти. Енергията сред нас е позитивна. С Иван Лечев се срещнах на кастингите и му желаех препоръки по отношение на изявата ми в " Гласът на България ". Всички са доста положителни и с настройката за едно хубаво превозване ", разяснява още Галена. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР