Галена безспорно отвя конкуренцията и към момента е най-гледаният изпълнител

...
Галена безспорно отвя конкуренцията и към момента е най-гледаният изпълнител
Коментари Харесай

Вижте новия дворец на Галена: Копие на палата на Чаушеску в Румъния! (СНИМКИ)

Галена несъмнено отвя конкуренцията и все още е най-гледаният реализатор в Тубата. Новият й шлагер с Азис разруши с рекордните 6 милиона гледания едвам за две седмици, а рейтингът й е до тавана.

Да, певицата искрено прави нелепости като отслабва с рисковите инсулинови инжекции, само че очевидно намира и сили да работи. Не единствено работата й обаче е съдействала за най-новата й облага, а и парите на Галин Вафлата. Двамата демонстрираха двореца си, който мнозина съпоставиха с този на Чаушеску в Румъния.

Палата на Галена и Галин се намира в Търново, в квартал " Картала " и човек може да хлъцне като го види. Огромни площи, съпроводени с декари зеленина и цветя. Има огромен басейн с джакузи и барбекю в задния двор, а вътре ни посрещат две дъгообразни стълбища - тъкмо като тези в двореца на румънския деспот.

Галена обаче побърза да охлади ентусиазма на всички и да показа, че този дворец не е единствено за нея и фамилията й. " В него живеем в действителност доста хора. Да, огромен е, само че вътре са родителите на Галин, както и брат му със фамилията си ", изясни певицата.

Тя сподели, че всички имат обособени елементи от къщата и не си пречат едни на други, а особено тя и Галин продължавали да живеят в обич и шерване.

Източник: Галерия

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР