Галатасарай официално обяви привличането на новата си звезда Николо Дзаниоло.

...
Галатасарай официално обяви привличането на новата си звезда Николо Дзаниоло.
Коментари Харесай

Официално: Галатасарай обяви трансфера на Дзаниоло

Галатасарай публично разгласи привличането на новата си звезда Николо Дзаниоло. Италианският национал бе платен от Рома против 16,5 милиона евро, като подписа контракт с гранда от Истанбул за 4 години и половина.

23-годишният футболист, който пристигна в Рома от Интер, изигра над 130 мача за " вълците " и означи 20 гола във всички шампионати. Той обаче отхвърли да възобнови контракта си с клуба, а също така влезе и в спор с треньора Жозе Моуриньо, поради което се стигна и до продажбата му.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Приехте ме все едно съм си вкъщи. Помогнахте ми да израсна, дадохте ми късмет да се развъртвам и аз го одобрих с цялото си сърце. Винаги съм уважавал историята на клуба, който представлявах, борих се за неговите цветове, изпотявах фланелката всякога, когато я обличах. Сега е време да се сбогуваме, само че желая да ви кажа едно нещо... За мен бе чест ", написа Дзаниоло в прощалното си писмо към почитателите на Рома.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР