Гала никога не е криела, че полага много грижи, за

...
Гала никога не е криела, че полага много грижи, за
Коментари Харесай

Гала показа как бори бръчките с орален масаж

Гала в никакъв случай не е криела, че поставя доста грижи, с цел да наподобява добре. И в случай че си мислите, че всяка свободна минутка, когато не е в ефир, е в козметичните салони на скъпи процедури, ще сбъркате. Тв водещата си прави такива, несъмнено, само че понякога. Набляга на грижите в домашни условия, постоянно си забърква маски и е забележително непрекъсната в масажите на лицето.

През февруари русокоската ще чества своя 54-ти рожден ден, а лицето ѝ е все по този начин свежо и тонизирано. Една от аргументите сигурно е лифтинг масажа на Никола Джос - козметичката на звездите, измежду които е и Меган Маркъл.

В профила на козметичната си линия в Инстаграм Гала раздава обилно препоръки в компанията на щерка си Мари и демонстрира образно какво тъкмо прави, с цел да наподобява толкоз добре. На процедура тя постоянно си прави антиейдж масаж, който се оказа и най-новата мода освен у нас, само че и в международния шоубизнес.

Според тиражирана информация сияйната кожа на Мегън Маркъл се дължала точно на тази супер ефикасна масажна техника с резултат на лифтинг, която си ползва вкъщи и Гала. Маркъл обаче, плащала по 300 $ за този масаж, който подтиква мускулите отвътре на устата, до момента в който известната ни тв водеща го прави собственоръчно.

" Знам, че каквото и да кажа, никой няма да ми повярва, че нямам филъри. Но е реалност, че нямам филъри. Ботокс, не съм крила, слагала съм си, в това число в ефир ", споделя Гала и акцентира, че харесва процедурите, които не трансформират типа.

Ботоксът не изглажда бръчките, изяснява водещата, а стопира мимиката. Ако експертът, който го поставя, е добър, тази част на лицето няма да се " циментира ". Гала си е слагала ботокс в челото, тъй като много го сбръчква, когато приказва, а с времето това се отразило на кожата ѝ в тази област.

За да възпре задълбочаването на бръчките там, водещата се решила на инжектиране на субстанцията. Освен това не счита, че мимиката на челото е толкоз значима за проявление на страсти.

Преди да стартира да си прави въпросния чудодеен масаж, Гала си измива усърдно ръцете, защото по-късно с тях бърка в устата си. " Това се споделя орален масаж ", разяснява русокоската в едно от видеата си, в което част от придвижванията са ориентирани към " назолабиалните бръчки и от горната страна ".

В профила си Гала демонстрира още и масаж по външната част на лицето си, посредством който се предотвратявали и бръчки над устните. Демонстрира и какъв брой е усъвършенствала и скулптуриращия масаж за оформяне на скулите.

" Трябва неизменност ", акцентира тя. Иначе резултатът на този масаж младите дами се пробват да реализират с естетически процедури или с грим.

Водещата сподели и техника, с която може да се предотврати увисването на връхчето на носа, поддържането на повдигнати вежди и унищожаване на бръчки, с което обра овациите на последователките си, написа show.blitz.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР