Гаджето на поп звездата Тита - Викторио, е болезнено ревнив

...
Гаджето на поп звездата Тита - Викторио, е болезнено ревнив
Коментари Харесай

Гаджето на Тита ревнува от Папи Ханс

Гаджето на поп звездата Тита - Викторио, е мъчително ревностен и се съмнява, че сред половинката му и Папи Ханс има освен това от професионални ползи. Той мъчно понасял слуховете, че приятелката му е влюбена в Трендафилов, написа „ Галерия “. Всичко почнало преди повече от половин година с присъединяване на Тита и Папи Ханс в „ Като две капки вода “.


Двамата несъмнено демонстрираха благосклонности един към различен пред камерите, а зад кулисите близостта им се задълбочавала, описват от шоуто. Още тогава Викторио изревнувал от поета и помолил Тита да не се среща повече с него. След края на предаването обаче Трендафилов освен траял да търси певицата, само че и предложил да създадат общ план.

Новата им ария „ Ти гониш “ е повече от провокативна – Тита и Папи си разменят интимни милувки пред камерата, галят се и се прегръщат. Викторио участвал по време на фотосите, само че безмълвно преглътнал унижението. Чашата преляла на рождения ден на звездата, когато Тита поканила Трендафилов на празненството, макар експлицитната молба на Викторио да не го прави. Още щом видяла сътрудника си, Тита му се хвърлила на врата и го разцелувала, а Папи я вдигнал на ръце.

„ Всеки има някакви сложни моменти във връзките си. Връзките са нещо доста комплицирано, изключително когато двама индивида се развиват поотделно. Много е мъчно “, показа неотдавна Тита по отношение на връзките си с Викторио, като акцентира, че сега са си дружно. Двамата към този момент няколко пъти се разделяха и събираха, а съгласно близки до певицата връзката им върви към своя финален край.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР