Гаджето на национал по волейбол Павела Апостолова стана спортна журналистка Една

...
Гаджето на национал по волейбол Павела Апостолова стана спортна журналистка
Една
Коментари Харесай

Актриса от „Откраднат живот“ и волейболна половинка смени професията

Гаджето на национал по волейбол Павела Апостолова стана спортна журналистка



Една от най-известните волейболни половинки Павела Апостолова пое по нов професионален път. От началото на юли актрисата, която от няколко години дели живота си с национала Георги Сеганов, се изявява като спортна журналистка.

Сексапилната звезда от " Откраднат живот " към този момент е част от екипа на телевизия " България он еър ". Павела е в спортната секция. Там има единствено мъже сътрудници. Апостолова направи и дебюта си на екран като водеща на спортните вести по малкия екран.
 Красивата Павела ще грее ежедневно от дребния екран Красивата Павела ще грее ежедневно от дребния екран


" Щастлива съм да ви оповестя, че към този момент съм част от фамилията на " България он еър ", разгласи хубавицата в обществените мрежи. Първият, който я поддържа, е приятелят й Георги. Сеганов й прати влюбени емотикони.
 Първи изяви в студиото Първи изяви в студиото


За Апостолова публицистиката не е непозната. Красивата актриса се дипломира във Факултета по публицистика и всеобща връзка. За задачата тогава се прибра от Полша, където живееше със Сеганов. Разпределителят играеше в локалния ГКС (Катовице). През идващия сезон ще се реалокира в Турция, където ще носи екипа на " Алания Беледийе Спор ". Така за красивата Павела ще предстоят много пътувания сред София и южната ни съседка, с цел да може да съчетава персоналния и професионалния си живот. Тя не счита да се отхвърля и от актьорството, което си остава огромна нейна пристрастеност.

 Сеганов поддържа половинката си в новото предизвикателство Сеганов поддържа половинката си в новото предизвикателство


Апостолова стана известна след присъединяване си в хитовия сериал " Откраднат живот ". След това се снима и в " Дяволското гърло ".

Георги и Павела са двойка от лятото на 2021-а. Показаха се за първи път на сватбата на различен волейболист - Светослав Гоцев, с красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата огромна обич на футболния национал Валентин Антов. Раздялата им настъпи, откакто кариерите и на двамата потеглиха стремително нагоре, а някогашният капитан на ЦСКА-София заигра в италианския " Монца ".

Сеганов и Павела са втората двойка волейболист-актриса в последните години. Теодор Салпаров съумя да омае Ралица Паскалева, която е колежка на Апостолова от " Откраднат живот ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР