Гаденето, главоболието и слабостта в мускулите при махмурлука могат значително

...
Гаденето, главоболието и слабостта в мускулите при махмурлука могат значително
Коментари Харесай

Махмурлукът нарушава функционирането на мозъка

Гаденето , главоболието и слабостта в мускулите при махмурлука могат доста да повлияят върху когнитивните качества в всекидневието, заяви Сайънс алърт.

 
Учени от университета в Бат, Англия, откриха, че следствията от бурните алкохолни запои са свързани освен с липса на пари и със позор, само че и с вреди за организма.
 Обезводняването, гаденето, загубата на паметта, главоболието и слабостта в мускулите оказват мощно въздействие върху действието на мозъка и психологичното положение Обезводняването, гаденето, загубата на паметта, главоболието и слабостта в мускулите оказват мощно въздействие върху действието на мозъка и психологичното състояниеThinkStock/Getty Images
Обезводняването , гаденето , загубата на паметта , главоболието и слабостта в мускулите оказват мощно въздействие върху действието на мозъка и психологичното положение.

Изследването на химичния състав на мозъка и сканирането му посочили, че при честа приложимост на алкохол загубата на паметта минава от краткотрайна към дълготрайна . Нарушават се кръвоснабдяването и действието на кръвоносната система.-->
 Заклетите пиячи обезпечават една трета от приходите на производителите на спиртни питиета във Англия Обезводняването, гаденето, загубата на паметта, главоболието и слабостта в мускулите оказват мощно въздействие върху действието на мозъка и психологичното състояниеThinkStock/Getty Images
Освен това у феновете на чашката били разпознати забавени двигателни реакции , липса на естествена съгласуваност и нарушено психологично положение, което довело до чести безпричинни прояви на експанзия.


 
Учените предизвестяват, че при честа приложимост на алкохол се усилва и рискът от заболяването на Алцхаймер. Любителите на чашката два пъти по-често са наранени от подлата болест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР