Габрово. Джеси Райт, член на редакционната колегия на International Journal

...
Габрово. Джеси Райт, член на редакционната колегия на International Journal
Коментари Харесай

Габрово: Директорът на Националния музей на образованието Мая Карагьозова получи покана да се присъедини към екипа на международно научно списание

Габрово. Джеси Райт, член на публицистичната гилдия на International Journal of Education, Culture and Society, предложения шефа на Националния музей на образованието Мая Карагьозова да се причисли към екипа на списанието като член на редколегията или рецензент, оповестиха от музея .
„ Имайки поради Вашето обучение, подготовка и опит в тази област, ние имаме вяра, че може да сте най-подходящият човек за тази позиция. Вярваме, че позицията член на публицистичния съвет или рецензент, ще бъде потребна и на Вас – ще даде светлина върху вашите проучвания в сродни области. “, показва Джеси Райт.
Поводът за поканата е публикацията на Мая Карагьозова в съавторство с Рита Бурцева от Латвия на тематика „ Музеят за обществото: Из опита на Националния музей на образованието – Габрово “, с която те участваха в Петата интернационалната научна и практическа конференция „ Изкуството и музиката в културния разговор “ (направление „ Културата и обществото в районния културен разговор “).
Докладът е оповестен в сборника от конференцията и съгласно думите на Джеси Райт „ откриватели в необятен набор от дисциплини са показали интерес към него и са впечатлени ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР