Габриела, която стана известна покрай клипа, в който свекърва ѝ

...
Габриела, която стана известна покрай клипа, в който свекърва ѝ
Коментари Харесай

Габриела, която бе пребита брутално от разярена свекърва, разказа тъжната си история

Габриела, която стана известна около клипа, в който свекърва ѝ нанася побой, разкри по какъв начин е било снимано скандалното видео. Младата жена споделя, че са създали записа, с цел да може той да послужи като доказателство към тъжба за систематичен тормоз, подадена в прокуратурата.

Видеото се завъртя в обществените мрежи и за часове се трансформира в една от най-обсъжданите тематики. На фрагментите се вижда по какъв начин свекървата удря, рита и блъска снаха си пред очите на 2-годишната си внучка, която плаче ужасена.

Самата Габриела споделя, че тя и брачният партньор й са в невъзможност. Двамата останали безработни, откакто той се прибрал неотдавна от Германия. Много желали да се спасят от издевателството на дамата, само че за момента нямали пари да си наемат квартира.

В предаването на Милен Цветков брачният партньор на Габриела също разкрива детайлности от ужасяващия призрачен сън, който са принудени да търпят всеки ден: " Майка ми пие доста. Въпросното клипче беше снимано на 31 август, когато беше рождения ден на умрелия ми татко. Тя си взе 500 мл ракия, изпи 250. Напоследък непрестанно се спори и подвига кавги. Многократно сме унизени от нея, когато се обръщахме в полицията, не се взимаха никакви ограничения. "

" Помолих мъжа ми да пусне телефона и да го качи на секцията, с цел да предоставим записа към жалбата, която пуснахме до прокурора. Онзи ден опита отново да направи някакъв скандал, мъжът ми се ядоса и го пусна в ютуб ", споделя и Габриела.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР