Габриела Иванова от третия сезон на Ергенът“ се оплете в

...
Габриела Иванова от третия сезон на Ергенът“ се оплете в
Коментари Харесай

Като пате в кълчища: Габи е от „Ергенът“ 3 се оплете в собствените си лъжи!

Габриела Иванова от третия сезон на „ Ергенът “ се оплете в лъжите си

Наперената мома сама падна в клопката, който се силеше да избегне.

Лъжливата Габи и сестра й Памела изхвърчаха от любовното шоу, откакто ергенът Алек Младенов разбра първо, че са сестри и второ, че Габриела Иванова си има гадже отвън формата.

И Габи щеше още да се радва на жененото си гадже, в случай че историята й не се бе разбунила мрежата. А и освен мрежата, а и „ тихото “ фамилно гнездо на прелюбодееца.

Съпругата на футболиста от „ Лудогорец “- Оливие Вердон вдигнала врява до небесата, като схванала, че нейния „ принц “ мачка чаршафите с Габриела.

След нервност й Оливие изпаднал в потрес, че може да бъде изоставен от жена си и повече няма да вижда децата си, по тази причина решил да зареже любовницата си.

Тогава паникьосаната Габриела излезе с пост в мрежата. Като обстойно и нашироко заобяснява, че с Оливие са единствено бизнес сътрудници и тя доста го почита, както и брачната половинка му.

Но паметливи помнят, че в предаването същата тази Габриела непосредствено съобщи, че Оливие е новия й другар. Двамата се срещнали малко преди старта на „ Ергенът “ и сред тях пламнала химия.

Габриела даже се похвали, че той финансирал и  салона й за хубост. Дали след развоя на нещата с футболиста лъжливата Габи ще каже „ довиждане “ и на това бизнес начинание?

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР