Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов

...
Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов
Коментари Харесай

Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с бг оръжието, но ще трябва вие да обясните: Нинова

Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат пестник против Борисов до цялостния ви синхрон през днешния ден, написа във ФБ вицепремиерът Корнелия Нинова.

По-рано през днешния ден Радев заприказва сериозно за вицепремиера и стопански министър  Нинова, която дава отговор за държавния експорт на военна продукция.

" Аз недоумявам по какъв начин министърът на стопанската система ще изясни на българите и на левите хора, които постоянно са били против войните, че българското оръжие подхранва този спор ”, съобщи президентът.

Позиция в отговор на обвиняванията на Румен Радев :

" Г-н Радев, желаете аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, само че ще би трябвало вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви контракти за експорт на оръжие е подписало вашето служебно държавно управление.

 

Защото и в този момент, позволения за експорт се издават въз основа на подписаните тогава. И доста добре знаете, че дестинациите и тогава, и в този момент са същите - над 50 страни и нито една не е Украйна.

 

Ще би трябвало да обясните на левите хора за какво по този начин гневно нападате личното си отроче - " Продължаваме промяната ", което създадохте, с цел да убиете Българска социалистическа партия. И най-много да обясните метаморфозата си от вдигнатия пестник против Борисов преди година до абсолютния ви синхрон през днешния ден ".

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР