Г-н Кларк, който е имал шизофрения и шизоафективно разстройство, е

...
Г-н Кларк, който е имал шизофрения и шизоафективно разстройство, е
Коментари Харесай

Пациент с диабет умира, след като е бил пренебрегнат от болничния персонал, който не му е дал инсулин

Г-н Кларк, който е имал шизофрения и шизоафективно разстройство, е прекарал повече от половината от живота си в отделения за психологично здраве от 35-годишна възраст и е живял с диабет през по-голямата част от живота си.

Според протокола от неговото следствие, завършило предходната седмица, равнищата на кръвната захар на господин Кларк станаха толкоз отвън надзор, че той загуби 5 кг тегло за двете седмици преди гибелта си. Той страда от диабетна кетоацидоза, която се появява, когато човек няма задоволително инсулин, с цел да разреши на кръвната захар да проникне в клетките му. Тялото е насила да разгражда мазнините за сила и създава киселина, наречена кетони, която в несъразмерни равнища може да докара до кома или гибел. до гибелта му.

Историята на господин Кларк идва година откакто The Independent разкри, че здравните служби в Англия са получили минимум 50 предизвестия от правосъдни лекари за пациенти, умиращи в психиатрични отделения заради липса на съществени физически здравни грижи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР