Г-н Гебрев няма претенции към Министерството на икономиката. Всички заявки

...
Г-н Гебрев няма претенции към Министерството на икономиката. Всички заявки
Коментари Харесай

Излъга ли министърът на икономиката, че няма атаки към Гебрев и ”Дунарит”?

Г-н Гебрев няма искания към Министерството на стопанската система. Всички поръчки за ”Емко ” и ”Дунарит ” се извършват, не знам някой да се е оплакал. Не сме спирали никой и тези две компании също. Така министърът на стопанската система Емил Караниколов отговори на въпрос пред bTV дали има офанзиви към Емилиян Гебрев и ”Дунарит ”.
Съвсем друго е мнението на Гебрев: " Утре /б.р. днес/ ще се обадя на Бойко Борисов. Не мога да схвана за кого е сладка тази хапка „ Дунарит “. В стенограмата за КТБ ясно Борисов е сложил въпроси. И към момента няма отговори... Атаката е директна. „ Дунарит “ е нападнат безспир... " Това пък сподели нощес в " Честно казано " Емилиян Гебрев. В друго предаване той съобщи, че тези офанзиви са целели физическо, стопански и юридическо заличаване на " Дунарит ".

Министър Караниколов отхвърли за физическото заличаване, а за другите две отговори с шаблонни увъртания за контракти с Кинтекс, делата против " Дунарит " и ролята на министерството за отваряне на фабрики.

Той разяснява и тематиката за изтребителите: Българската войска би трябвало да има тези самолети. Имам цялостно доверие на специалистите. Нека им се доверим. Условията са освен за пари. Американското държавно управление е готово да влезе в договаряния, сподели Караниколов за договорката за закупуването на самолетите Ф-16.

Министърът взе отношение и по решението да бъде спряно построяването на втори въжен превоз в Банско: Хората, които желаят да влагат в ски туризма ще са недоволни. Решението на съда за Пирин би трябвало да се извърши, счита Караниколов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР