Г-н Борисов, обръща се към Вас една хулиганка“, според Вас и

...
Г-н Борисов,
обръща се към Вас една хулиганка“, според Вас и
Коментари Харесай

Отворено писмо до министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов

Г-н Борисов,

обръща се към Вас една „ хулиганка “, съгласно Вас и обслужващата Ви пропагандна машина, която на всичкото от горната страна е и майка. Днес, 25.07.2019 година, по време на митинг пред постройката на Висш съдебен съвет чиновник на Министерство на вътрешните работи е изискал документ за идентичност от 20-годишния ми наследник и си е записал персоналните му данни. Преди това е трябвало да отговори къде отива: на митинг или на работа. Отговорът бил: на митинг. Опитът ми с Вас и Вашия другар главния прокурор Сотир Цацаров ме научи, че би трябвало да отвръщам неотложно, с цел да не позволи синът ми един ден да се изненада като майка си от „ престъпното си досие “.

Призовавам Ви обществено да разпоредите инспекция на вътрешния министър за случилото се и да дадете обществено отговор на въпроса, защото в този бележник са записани персоналните данни освен на моя наследник, само че и на други свободни хора, отишли да изразят гражданската си позиция против следващото безсрамие във върховете на властта.

Бих желала да употребявам и опцията да Ви помоля, още веднъж обществено, да разпоредите инспекция на Вашия пресцентър и съответно на неговия началник по отношение на упражняването на незаконни дейности, а точно: изпращане на удостоверението ми за цивилен брак до медии, без да бъдат заличени персоналните ми данни. Убедена съм, че в случай че бяхте осведомен за противозаконната активност на Вашия пресцентър, щяхте да сезирате неотложно способените органи, отговорните да понесат отговорност и по този метод да осигурите предварителна защита против бъдещи похищения в доста по-голям мащаб на персоналните данни.

Уверена съм, че като умен общественик Вие ще приложите цялата суровост на закона към хората, разрешили си да злоупотребят със своите пълномощия.

Поздрави,

Елисавета Панова

 

Бел. ред.: Елисавета Панова е брачна половинка на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов. Публикуваме писмото, тъй като освен нейният наследник, само че и доста други хора, взели участие в митинга пред Висш съдебен съвет, са били спирани от органите на реда, които са записвали техните персонални данни. Това е причина за тормоз и злоупотреби.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР