Г-жа Рейнър каза, че е била много ясна относно моя

...
Г-жа Рейнър каза, че е била много ясна относно моя
Коментари Харесай

Анджела Рейнър няма да публикува „лични данъчни съвети“ относно продажбата на общинска къща въпреки развитието на полицията

Г-жа Рейнър сподели, че е била „ доста ясна по отношение на моя съвет, който получих “ – само че попита за какво не би го сложила правни препоръки в общественото пространство, тя сподели: „ Тъй като това е моят персонален данъчен съвет. Но съм щастлива да се съобразя с нужните органи, които желаят да видят това. “

Тя сподели, че до момента в който тя беше подготвена да съобщи информацията на полицията и HMRC, „ Няма да изложа всичките си персонални данни за последните 15 години за моето семейство “.

Отказът на госпожа Рейнър да разгласява нейният данъчен съвет пристигна, откакто полицията на Голям Манчестър удостовери, че „ преоценява “ първичното си решение да не проверява обвиняванията, направени по отношение на изискванията на живот след приемане на тъжба.

Лейбъристката депутатка попадна в светлината на прожекторите през последните седмици над продажбата на някогашна общинска къща, която преди този момент притежаваше в Стокпорт, откакто беше упрекната в отбягване на налог върху финансовите облаги - нещо, което тя отхвърли.

Но госпожа Рейнър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР