Г-жа Колчева- Фарфарова посрещна носителя на голямата награда в конкурса

...
Г-жа Колчева- Фарфарова посрещна носителя на голямата награда в конкурса
Коментари Харесай

Зам. - кметът на Разлог  Г. Колчева- Фарфарова връчи „Почетен плакет“ на Емин Ал-Джунейд - носител на голямата награда в конкурса Бургас и морето  


Г-жа Колчева- Фарфарова посрещна носителя на огромната премия в състезанието „ Бургас и морето “ в своя кабинет и от името на цялата общинска администрация поздрави младия гений. Днес двамата разговаряха на тематики, свързани с присъединяване на Емин в музикални формати, както и ползите му в организацията на културни събития, спортни мероприятия и развиването му в музикалната сфера. Изпълнителят показа страстите от представянето си в „ Гласът на България ", огромния триумф в морския конкурс тази година, както и желанията му за бъдещи изяви на интернационална сцена.
Емин Ал- Джунейд, първи чауш на кв. “Сръбо ” за 2022-ра година, дружно с дуетната си половинка Дани Илиева завоюваха ПЪРВА премия в състезанието " Бургас и морето " 2022.
Песента " Не те не помня ", с аранжимент на Ефтим Чакъров, оглави класациите в 39-о издание на Националния конкурс, който се организира в летния спектакъл в Бургас в края на юли.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР