Футуристичното жилище, което се намира до река Сена в центъра

...
Футуристичното жилище, което се намира до река Сена в центъра
Коментари Харесай

Продадоха за 10 милиона дома на Карл Лагерфелд

Футуристичното жилище, което се намира до река Сена в центъра на Париж с аспект към Лувъра, беше продадено във вторник. Разположен на Quai Voltaire в 7-ми регион на града, тристайният апартамент е на трети етаж и е с повърхност от 260 квадратни метра. Имотът беше продаден за съвсем двойно по-висока от каталожната цена от 5,3 милиона евро.

Въпреки че се обитава в постройка от 17 век, апартаментът се отличава със своя ултра съвременен дизайн. Обявата разказва „ авангардния жанр “ и „ изчистените и органични линии “ на жилището, а съпътстващите фотоси демонстрират просторни, блестящо осветени стаи с гладък сив под. Една огромна стая е облицована със серия лавици от пода до тавана и има просторна съблекалня, както може да се чака в резиденцията на едно от най-известните имена в модата.
Реклама
Най-известен като креативен шеф на Chanel (от 1983 година до гибелта си през 2019 г.), Лагерфелд беше прочут и с първокласните си парцели. Пълният обсег на този неуморно селекциониран „ висок разкош “ е оголен в книгата „ Карл Лагерфелд: Живот в къщи “, която беше оповестена през януари.
Реклама
Включвайки редки изображения на 13 от парцелите на Лагерфелд в Европа - в Париж, Монте Карло, Рим, Хамбург и други – книгата разкрива една по-малко известна страна на дизайнера и дава визия за възприятието му за жанр, когато става дума за интериорен дизайн.

Вкусовете на Лагерфелд се трансформират от благосъстоятелност на благосъстоятелност, съгласно стилния публицист Патрик Мориес, който написа въведението към книгата. „ Винаги се променяше от една атмосфера в друга, от антикварни интериори до ултрамодерни “, сподели Мориес за дизайнерската хармония на Лагерфелд, откакто е посетил доста от парцелите му през годините, изключително тези в Париж. „ Той е неповторим с това, че няма единение в неговия вид украса. “
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР