Футуристичният апартамент в Париж на покойния моден дизайнер Карл Лагерфелд

...
Футуристичният апартамент в Париж на покойния моден дизайнер Карл Лагерфелд
Коментари Харесай

Продаден за 10 млн. евро! Парижкият апартамент на Лагерфелд вече си има нов собственик

Футуристичният апартамент в Париж на починалия фешън дизайнер Карл Лагерфелд е продаден на търг за 10 млн. евро, оповестява " Гардиън ".

Крайната цена от 11 млн. евро, която включитва нотариалните такси, е почти два пъти по-висока от ориентировъчната цена, избрана на 5,3 млн. евро. Не се оповестяват детайлности за купувача.

Разположен в постройка от XVII век на улица Quai Voltaire, тристайният дом е със забележителна панорама към река Сена и Лувъра.

Апартаментът с повърхност 260 кв. м разполага с гримьорна с повърхност 50 кв. м и е изцяло ремонтиран от Лагерфелд " във футуристичен жанр с бетонен под и секции от пясъкоструйно стъкло ".

Роденият в Германия Лагерфелд, чиито впечатляващи творения и ревюта за Chanel, Fendi и личната му марка оказват голямо въздействие върху света на модата, живее там в продължение на към 10 години до гибелта си на 85-годишна възраст през февруари 2019 година

Офисът и библиотеката му в този момент са отворени за обществеността като книжарница и пространство за събития в Латинския квартал на Париж, отбелязва bTV.

A post shared by HYPEBEAST Style (@hypebeaststyle)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР