Футболният талант Александър Анатолиев Недков си отиде твърде рано от

...
Футболният талант Александър Анатолиев Недков си отиде твърде рано от
Коментари Харесай

Почина 14-годишният футболен талант Алекс Недков

Футболният гений Александър Анатолиев Недков си отиде прекомерно рано от този свят. 14-годишният Алекс е загуби тежката борба, която водеше от 2019 г.  

Черната новина долетя от школата на ФК София спорт, където той тренираше преди да бъде диагностициран с остра лимфобластна левкемия.

" Скъпо момче, нека оня свят ти донесе повече наслада и благополучие! 

Несправедливо е такива неповторими деца като теб да не са част от нас към този момент.

Ти ще останеш вечно в сърцата ни като образец за военен дух, предпочитание и пристрастеност.

Ще те помним с положителното ти и огромно сърце и ще се надяваме, че още веднъж в миналото ще играем дружно футбол и ще се забавляваме! 

Мило момче, почивай в мир и да е ярък пътят ти! 

Вечно ще те обичаме! 

ФК София спорт в лицето на треньори, играчи, родители и управление изричаме най-искрени съболезнования на фамилията на Алекс Недков! ", написаха от столичната футболна академия в страницата си във " Facebook ".

Преди време Алекс сбъдна една от фантазиите си - да се допре до обичания си ЦСКА. Недков беше специфичен посетител в една от тренировките на " армейците " и ужасно доста се развълнува, откакто имаше опция да бъде при тима в Панчарево.

Кондиционният треньор Кирил Динчев пък провежда търг с фланелки, набирайки финансови средства за лекуването на Алекс. Кирил Десподов също подаде ръка на фамилията на детето в сложния миг. За жал обаче Алекс към този момент е ангел...

Мир на душата му!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР