Футболният специалист Ясен Петров говори пред Sportal.bg. Пловдивския Джанини се

...
Футболният специалист Ясен Петров говори пред Sportal.bg. Пловдивския Джанини се
Коментари Харесай

Ясен Петров: Спрягат ме за много отбори, но никой не е говорил с мен

Футболният експерт Ясен Петров приказва пред Sportal.bg. Пловдивския Джанини се върна във времето, когато беше отпред на Левски. Бившият халф си напомни мачовете отпред на " сините " в Лига Европа. Той похвали българската страна за ограниченията, които взе против разпространяването на ковид.

" Имам къщурка в планината, там сме се изолирали със фамилията ми. Отдали сме се на градинарство, вършим и по някой поход. Не вършим волности, само че имаме опция да сме на чист въздух. Вече 20 дни градинарстваме, по една къща постоянно има какво да се работи. Приятно е, релаксирам. Няма срамна специалност, за какво един ден да не стана земеделец.

Пазя страхотни мемоари от Ухан, където играх преди доста години. В момента е 14-милионен град, преди две години бях там и не можах да го позная. Имам общо 8 години в Китай - като футболист и треньор, имал съм много хубави моменти там. Знаехме, че в един миг това нещо ще експлодира и в Европа. В Китай в началото не реагираха по допустимо най-хубавия метод. Българската страна реагира съответно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР