Футболният отбор на Гамбия реагира гневно, след като твърдеше, че

...
Футболният отбор на Гамбия реагира гневно, след като твърдеше, че
Коментари Харесай

Футболен отбор изпадна в безсъзнание и „всички можеха да умрат“, след като кислородът на самолета се повреди на път за AFCON

Футболният тим на Гамбия реагира яростно, откакто твърдеше, че е избегнал гибелта на косъм при заплашителен случай, до момента в който пътувал за Купата на Африка народи.

Отборът пътуваше от Гамбия до Кот д'Ивоар за шампионата, който започва в събота, когато изпита проблеми. Те бяха единствено на девет минути от полета си от Банджул, когато водачът на чартърния им аероплан беше заставен да се обърне и да направи спешно кацане.

Пътниците бяха принудени да седят в задушава горещи условия с привършващи ресурси от О2 в самолета на Air Cote d'Ivoire. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед Саиди Янко показа видео на слизането на играчите и сподели, че страдат от „ мощни главоболия и мощно зашеметяване “, като доста от тях са изпаднали в безсъзнание.

„ Всички можехме да сме мъртви “, сподели селекционерът на Гамбия Том Сейнтфиет пред Nieuwsblad. „ Всички заспахме бързо. Аз също. Сънувах къси сънища по какъв начин е протекъл животът ми – в действителност и същински.

„ След девет минути водачът реши да се в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР