Футболният национал Георги Костадинов, по прякор Мечката, заведе мис Футбол

...
Футболният национал Георги Костадинов, по прякор Мечката, заведе мис Футбол
Коментари Харесай

Мечката води мис Футбол в Царево

Футболният национал Георги Костадинов, по прякор Мечката, заведе мис Футбол и мис Вселена – България 2015 Радост Тодорова на почивка в Царево. Спортистът показа избраницата си пред фамилията и даже получи благословия от роднините, дочу HotArena.

Футболистът реши да заведе обичаната си в родния си град, където двамата да отдъхнат на мира няколко дни. И вместо да обикалят екзотични плажове в чужбина, разпускат по нашите крайбрежия.

Радост незабавно е спечелила сърцата на семейството, а таткото Георги Костадинов — старши, който е и някогашен кмет на Царево, даже е дал благословия за брак сред тях.

Халфът е дружно с врачанската хубавица от 2017 година, когато той играеше още за „ Макаби ” /Хайфа/. Сега двамата живеят в съветския град Тула, където футболистът рита за локалния „ Арсенал ”.

Двойката настойчиво мълчи по отношение на слуховете за идно бебе, макар че Радост не стопира да се изяснява в обич на половинката си. Той пък им пусна фотография, на която я гали по коремчето и по този начин остави всички да се чудят дали не чакат наследници.

„ Мъж. Любовник. Най-добър другар. Да откриете всичко в един човек, с цел да не ги търсите поотделно. Щастие! ”, написа Радост.

Освен безрезервен мъж и състезател, Костадинов обаче е и отличен студент. Паралелно с футбола той учи и право, като се надява един ден да тръгне по стъпките на татко си, написа " България през днешния ден ".

Що се отнася до прякорът му „ Мечката ”, той идва от първите му години в „ Нефтохимик ”. Съотборниците му се шашнали по какъв брой мед изяжда след всяка подготовка и го кръстили Мечката.

Тези дни родният игра бе и специфичен посетител на спортния фестивал „ Живеем интензивно в Царево ”. Той награди най-малките и сполучливи футболисти от локалния „ Странджанец ”.

Костадинов се включи интензивно и в благотворителна идея, проведена от него и подкрепена от неговите съотборници Кирил Десподов, Пламен Илиев и Станислав Иванов. Футболистите взеха решение да продадат свои тениски на търг, а средствата да дарят на локалната организация на БЧК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР