Футболният мениджър Николай Жейнов коментира появилите се слухове, че звездата

...
Футболният мениджър Николай Жейнов коментира появилите се слухове, че звездата
Коментари Харесай

Жейнов: Напълно нормално е ЦСКА да продаде Каранга на Бенфика

Футболният управител Николай Жейнов разяснява появилите се клюки, че звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е измежду трансферните цели на Бенфика. Пред „ Спортно шоу Гонг “ по Дарик радио сътрудникът съобщи, че е изцяло обикновено сходна договорка да се случи.

Припомняме, че по-рано в медиите плъзнаха клюки, че португалският гранд е отправил публична оферта за бразилеца. Твърди се, че „ орлите “ са подготвени да платят 7 милиона евро за водещия голмайстор в Първа лига.

„ Сега е времето да се работи по прехвърлянията. Януари нормално се вижда крайният резултат. Така че, очаквайте някои много забавни неща. Нищо не мога да кажа. Съжалявам, всички прехвърляния, които вършим в този момент, има миг на конфиденциалност “, стартира Жейнов.

„ Защо да не е допустимо ЦСКА да продаде Каранга на Бефика?! Напълно обикновено е “, добави сътрудникът.

Същевременно Жейнов разяснява и последните клюки към Левски и опцията „ сините “ да привлекат в редиците си шведския национал Антон Тинерхолм.

„ Възможно е шведът да пристигна в Левски. Много добър трансфер. Доказан футболист в Швеция “, сподели мениджърът.

„ Българският пазар ще става атрактивен в идващите година-две. С привличането на играчи като Гомес и Обертан, другите играчи виждат, че в България се работи по верен път. Тепърва положителното следва “, разгласи за край Николай Жейнов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР