Футболният Локомотив София домакинства при завръщането си в елита на

...
Футболният Локомотив София домакинства при завръщането си в елита на
Коментари Харесай

Ето я сумата, която ще трябва на Локо София да светне стадиона му

Футболният Локомотив София семейства при завръщането си в елита на Националния стадион “Васил Левски” поради липса на наложителното работещо осветяване на оборудването в “Надежда”. Още при започване на сезона притежателят Иван Василев разгласи, че се надява на помощ от страната за решаването на този проблем. По последни данни, с цел да светне стадион “Локомотив”, са нужни 640 000 лв., написа 24 часа.

Председателят на Общо събрание на колегиите “Локомотив” Даме Стойков и кметът на регион “Надежда” Димитър Димов разясниха тематиката с построяването на осветяване на конференция, на която бе награден състезател №1 на “железничарите” за 2021 година Според тях клубът е направил това, което зависи от него, а двамата се надяват на поддръжка от новия състезателен министър Радостин Василев. Олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева стана №1 на “Локомотив”.

“За мен тази премия е огромна чест и наслаждение. Тя не е плод единствено на моя труд, а и на труда на целия екип зад мен. Много съм признателна за поддръжката, която получих”, съобщи тя. Нейният треньор - Борислав Георгиев, бе награден за №1 измежду сътрудниците си в клуба за 2021-а, а тимовете по баскетбол за кадети и кадетки също бяха отличени. “Тези триумфи, които постигнахме през 2021-а са плод на работата в последните 7-8 година Трениращите деца се усилиха неведнъж, възстановихме учебното заведение и общежитието. Изпращаме доста сполучлива година. Всичко е с помощта на екипната работа. Ние сме като едно огромно семейство”, съобщи Даме Стойков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР