Футболните фенове по света бяха шокирани от новината за самоубийството

...
Футболните фенове по света бяха шокирани от новината за самоубийството
Коментари Харесай

Изфабригуваха ужасна новина за Дани Алвеш

Футболните почитатели по света бяха шокирани от новината за самоубийството на Дани Алвеш. Информацията беше обявена в обществените медии от бразилския публицист Пауло Албукерке.

Впоследствие вестта беше отречена от медийния съветник на Алвеш – Аказ Фелеге. Той се базира на диалог с юристите на някогашния бразилски национал и даже заплаши, че създателят на подправената вест може да бъде измамен под правосъдна отговорност.

„ Информацията беше оповестена в профила на Пауло Албукерке от Рио де Жанейро. Без никаква причина и в нея няма никаква правота. Говорих с юрист и този безконтролен човек би трябвало да бъде съден “, разгласи Фелеге пред Itatiaia.com.br.

Счита се даже, че Пауло Албукерке единствено се показва за публицист, а в действителност става дума за човек, търсещ трупане на известност. Неговият профил в обществената мрежа " Х " има 12 500 почитатели.

Както е известно, на 22 февруари съдът в Барселона осъди Дани Алвеш на 4,5 години затвор поради обезчестяване на жена през декември 2022 година в една от нощните заведения в града. 40-годишният някогашен десен бек прекара 13 месеца в пандиза преди произнасянето на присъдата.

В изявление за предаването „ Фиеста “ по „ Телесинко “ някогашен съкилийник на бразилеца твърди, че той подложен под особено наблюдаване поради опасения, че може да посегне на живота си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР