Футболните фенове на различни клубове от страната, сред които на

...
Футболните фенове на различни клубове от страната, сред които на
Коментари Харесай

Протестът срещу Боби Михайлов и БФС - запалянковците хвърлят бомбички срещу полицията

Футболните почитатели на разнообразни клубове от страната, измежду които на ЦСКА и " Левски ", невиждано се сплотиха и излязоха на митинг против 18-годишното ръководство на Борислав Михайлов в БФС. В същото време на националния тим на България следва европейска подготовка против Унгария при закрити врата на стадион " Васил Левски " от 19 часа. Полицията в София пък взе невиждани ограничения, с цел да не допусне последователите в подстъпите на спортното оборудване, което се остане празно.

18,20 часа

Футболните ентусиасти започнаха да хвърлят бомбички и ракети против полицията. Изкараха водното оръдие на барикадата. Полицията предизвести, че в случай че не спрат, ще бъде използвана мощ.

17,50 часа

Протестиращите пеят химна и желаят оставка.



17,40 часа

Феновете на ЦСКА блокираха основно кръстовище наоколо до стадион - " Орлов мост ".

17,30 часа

Български и маджарски почитатели идват дружно на митинга против управлението на БФС около Националния стадион " Васил Левски ". Всички подстъпи към " Евлоги Георгиев " - от " Драган Цанков " и от " Орлов мост " са блокирани от полицията. Всички почитатели ще бъдат събрани в зоната от Министерството на спорта (бул. " Васил Левски " ) по ул. " Гурко ", малко преди " Евлоги Георгиев ".

17,00 часа

Униформените са оформили периметър към Националния стадион от Орлов мост, край паметника на Съветската войска и в Борисовата градина пред стадиона на ЦСКА " Българска войска " и към спирката на градския превоз на ъгъла на булевардите " Драган Цанков " и " Евлоги Георгиев ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР