Футболни звезди от близкото минало, носили екипите на вечните съперници

...
Футболни звезди от близкото минало, носили екипите на вечните съперници
Коментари Харесай

Легенди на ЦСКА и Левски ще играят в подкрепа на кампанията Обединени в грижа за мъжкото здраве”

Футболни звезди от близкото минало, носили екипите на безконечните противници ЦСКА и Левски ще изиграят показателен мач в поддръжка на акцията на Аджибадем Сити Клиник “Обединени в грижа за мъжкото здраве ”, оповестиха от " аления " клуб.

Вечното дерби ще се играе на 10 ноември (петък) от 14:00 часа във Футболна база Национал, НСА, с открит достъп единствено за публицисти.

Адмиистраторът на алените Стойко Сакалиев ще изведе алените с капитанската лента в утрешния мач, а ментор на отбора ще е именитият Димитър Пенев.

За втора поредна година по пет футболни митове от тимовете на ЦСКА и Левски ще застанат един до друг с представители на трите лечебни заведения – Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център и Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост.

Инициативата е част от осведомителната акция „ Обединени в грижа за мъжкото здраве “ на Аджибадем Сити Клиник и е отдадена на Месеца на мъжкото здраве – ноември.

В рамките на мача, експерти в разнообразни области на медицината и едни от най-популярните лица на червени и сини ще играят другарски мач, насърчавайки мъжете към по-чести профилактични прегледи.

Ето кои са футболистите, които ще поддържат общественозначимата самодейност:

ПФК ЦСКА: Стойко Сакалиев, Владимир Манчев, Румен Трифонов, Никон Ел Маестро, Ивайло Иванов

ПФК Левски: Даниел Боримиров, Елин Топузаков, Валери Божинов, Станислав Ангелов, Божидар Митрев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР