Футболната звезда Мартин Петров е подал искова молба в Софийски

...
Футболната звезда Мартин Петров е подал искова молба в Софийски
Коментари Харесай

От съда с подробности пред БЛИЦ за исковата молба на Мартин Петров срещу "Булбанк", футболистът се покри

Футболната звезда Мартин Петров е подал искова молба в Софийски градски съд против " Уникредит Булбанк ", с цел да му върнат източените 3,8 млн. лева плюс лихвите. Искът е подаден от някогашния футболист на 28 ноември (вторник).

От Софийски градски съд потвърдиха пред БЛИЦ, че фактически е импортирана искова молба от Мартин Петров.

" Към момента молбата е оставена без придвижване от съдията с предписание на идващия ден. Той желае Мартин Петров да посочи тъкмо исковата молба и да я добави съгласно условията. За това има период от една седмица, считана от датата на съобщение. В исковата си молба Мартин Петров търси 3 800 000 лв., плюс законната рента ", обявиха от Софийски градски съд.

БЛИЦ направи опит да се свърже с Мартин Петров, само че той по този начин и не отговори на мобилните си телефони.

На 17 ноември 38-годишният Мартин Петров сезира Софийската градска прокуратура за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от сметките му в " Уникредит Булбанк ". В жалбата той твърди, че в интервала 2007 – 2017 година без негово познание, единодушие и автограф са осъществени над 450 платежни интервенции по 13 негови сметки.

В сигнала до прокуратурата са посочени няколко имена, измежду които това на персоналния банкер на Петров - Ирина Ч.А. и нейния брачен партньор. Оказва се обаче, че трудовият контракт на назначения му от трезора персонален банкер Ирина Ч.А. е преустановен още преди 10 месеца.

Мартин Петров декларира изрично, че тя в никакъв случай не е разполагала с нужното пълномощие, подписано по надлежния ред от нейния клиент за осъществяване на въпросните финансови интервенции. Повечето от тях са осъществени, до момента в който футболният ас е бил отвън България, зает с подготвителен развой и мачове на тимовете, за които е играл.
Българската национална банка (БНБ) към този момент стартира цялостна инспекция на платежните процеси в " Уникредит Булбанк ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР