Футболната звезда Георги Пеев заведе любимото си момиче Цветелина Иванова

...
Футболната звезда Георги Пеев заведе любимото си момиче Цветелина Иванова
Коментари Харесай

Мацката на Пеев нажежи Тайланд със секси визия

Футболната звезда Георги Пеев заведе обичаното си момиче Цветелина Иванова на дълга почивка в Тайланд, видя HotArena.

Бившият национал, който на 11 март ще навърши 43 години, избра за престоя си първокласния „ Калима Ризорт “ на остров Пукет. Под обща фотография с приятелката си Пеев написа шеговито: „ Любовта е във въздуха или ми се е качила на главата “.

Двамата посрещнаха там 14 февруари и по този мотив Пеев пусна трогателен пост в Инстаграм. „ Възпитавайте децата си да бъдат усърдни, виновни и с високи цели в живота. Съдбата ще ги целуне и ще имат всичко, което им е належащо за един необикновен живот. Такъв е моят! Благодаря на Господ (и на родителите си и себе си, за това). Сега съм пълен, само че към този момент съм съумял да влюбя в себе си тази, за която съм мечтал… ”Хубавите ябълки ги ядат прасетата ”, нали по този начин?.

От Цвети легендата на Динамо (Киев) и съветския Амкар има наследник Георги-младши, който е на две годинки и половина. Първата му брачна половинка Боряна, с която той беше дружно 17 година, пък го подари с дъщери Ванеса (19) и Адриана.

Колкото до Цвети тя безусловно подпали мрежата със секси фрагменти от 30-градусовата горещина в Тайланд. Тя не стопира да демонстрира изкусителното си тяло в най-различни бански костюми и увери, че за фотосите й не е необходим фотошоп.

На 29 януари половинката на Пеев отпразнува 30-ия си празник. По този мотив тя направи равносметка на живота си в Инстаграм, където се радва на 14 000 почитатели. „ Здрава съм, обичана, щастлива, общо казано – имам всичко. Нямам потребност от повече в живота си, разсънвам се до съвършен мъж, имам страхотни деца, подкрепящи и любящи родители, правилни другари! Богата съм на тях “, увери горещата русокоска, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР