Футболната легенда Христо Бонев даде мнението си за предстоящия мач

...
Футболната легенда Христо Бонев даде мнението си за предстоящия мач
Коментари Харесай

Зума за националния отбор: Краката трябва да се простират според чергата.

 Влади Гаджев даде прогнозата си за мача с Кипър
Футболната легенда Христо Бонев даде мнението си за идния мач с Кипър в Лигата на нациите, който е през днешния ден на националния стадион " Васил Левски ". Според Зума родните футболисти към момента са надалеч от европейския футбол и почитателите не трябвад да чакат доста от тях.

" В последните години кипърският футбол, най-много на клубно равнище, се показва много по-добре по отношение на това, което беше преди 15-20 лета. Това се дължи най-много на чужденците, които играят в тамошните тимове.

Някои от тях бяха и натурализирани за националния им тим. Покрай тях израснаха и доста положителни млади кипърски футболисти. Затова нашите момчета би трябвало да имат едно мислено с съперника и да не го подценяват по никакъв метод. Трябва да се раздадат на 100 %, с цел да не съжаляват след мача.

Лигата на нациите дава добра опция за класиране на европейското състезание и би трябвало оптимално да се възползваме от шампионата. Краката обаче би трябвало да се простират съгласно чергата.

Ние още сме доста надалеч от огромния европейски футбол и по тази причина последователите не трябва да имат и чак толкоз огромни упования. Бавно и бавно вървим нагоре ", каза Бонев пред " Тема Спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР