Футболната асоциация на Англия оповести писмените мотиви за наказанието, което

...
Футболната асоциация на Англия оповести писмените мотиви за наказанието, което
Коментари Харесай

Айвън Тони се е измъкнал с по-леко наказание, защото е пристрастен

Футболната асоциация на Англия оповести писмените претекстове за наказването, което наложи на нападателя на Брентфорд Айвън Тони. Още през предходната седмица стана ясно, че британският национал е глобен за осем месеца поради това, че е направил 126 залога с присъединяване на личния си клуб, като 13 от тях са били за загуба на тима в седем разнообразни срещи, в които обаче Тони не е взел участие. Общо футболистът е направил 232 нарушавания на разпоредбите на ФА, като това се е случило в интервал февруари 2017 – януари 2021. Според наказването нападателят не може да прави каквато и да била футболна интензивност до 16 януари идната година.

Според документа, публикуван от асоциацията, в случай че Тони не се бе признал за отговорен, щеше да получи глоба от 15 месеца, която щеше да влезе в действие от началото на идващия сезон. След като обаче играчът се е признал за отговорен и е показал „ откровено разкайване “, глобата е била понижена с 25% - до 11 месеца. Впоследствие самостоятелна комисия е поискала ново понижение на наказването, тъй като Тони е бил диагностициран с хазартна взаимозависимост, открита от доктор Филип Хопли. Нападателят пък е поел уговорката да се подложи на терапия след края на сезона. Предвид тези събитията наказването е било понижено с още три месеца, с цел да придобие дефинитивни си тип от осем месеца.
 Изхвърлиха звездата на Брентфорд за осем месеца отвън футбола Изхвърлиха звездата на Брентфорд за осем месеца отвън футбола
От Брентфорд също излязоха с публично изказване, в което акцентират, че както клубът, по този начин и играчът, признават за осъществените нарушавания и дефинират глобите като „ неизбежни “. Подчертава се, че нито едно от обвиняванията не е обвързвано със събития, при които Тони е можел да повлияе отрицателно на личния си тим. От Брентфорд прибавят, че ще поддържат футболиста и неговото семейство и чакат той да възобнови тренировки през септември.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР