Футболна лудост е обзела китайските производители покрай световното първенство в

...
Футболна лудост е обзела китайските производители покрай световното първенство в
Коментари Харесай

Китайци започват деня си върху тоалетна чиния Кристиано Роналдо

Футболна полуда е обзела китайските производители около международното състезание в Русия. В страната се набюдава взрив на регистрациите на нови артикули с търговски наименования на звездите от терените в Русия.

Според обява на " Дейли Мейл " в последния месец са били регистрирани тоалетна паница " Кристиано Роналдо ", плодов сок " Лионел Меси ", гуми " Неймар ", тенджери " Луис Суарес ", пижами " Пол Погба ", детско облекло " Хари Кейн " и други.

Бившите футболни звезди също не са подминати. Заявки за регистрация в Управлението по комерсиалните наименования към промишлената администрация на Китай са постъпили за презервативи " Зинедин Зидан ", подплънки за сутиени " Дейвид Бекъм " и други.

Безспорни водачи са обаче Роналдо и Меси, като асортиментът от артикули с техните имена варира от торти, лампи, облекла до санитария. Повечето от продуктите се пускат на пазара без разрешението на играчите, които не получават нищо, само че има и изключения.

Така да вземем за пример Меси има седем публични продукта в Китай - паста за зъби, будилници, дезодорант и така нататък На името на Кристиано Роналдо са 15 - коледна декорация, компютърни стратегии, скъпоценни камъни и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР