Футболистите на ЦСКА ще имат сериозен стимул за победа над

...
Футболистите на ЦСКА ще имат сериозен стимул за победа над
Коментари Харесай

Чуждестранен инвеститор стимулира ЦСКА

Футболистите на ЦСКА ще имат сериозен тласък за победа над Левски в последното дерби сред двата тима за този сезон, написа вестник " Меридиан мач ". Чуждестранен вложител ще гледа мача дружно с управлението на „ алените ".

След мача се чака той да вземе решение дали ще спонсорира финансово клуба или не. От  " Армията " не споделят за народността на възможния покровител, само че ставало въпрос за много стабилен и богат човек, който може да помогне да се нападат групите на Шампионската лига със мощна селекция през лятото.

Днес на националния стадион „ Васил Левски " ще има съществено наличие на непознати мениджъри. Най-вероятно ще доминират емисари на тимове от Китай и Южна Корея, които демонстрират интерес към чужденци от двата столични гранда.

Представители и на няколко италиански клуба също ще бъдат на трибуните за " Вечното дерби ". Те ще наблюдават представянето на Валентин Антов от ЦСКА и Мартин Петков от Левски. И до момента в който футболистът на " армейците " се чака да стартира като титуляр, то Петков надали ще бъде измежду стартовите 11 на Георги Тодоров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР