Футболистите на ЦСКА 1948 ще играят за рекордни премии в

...
Футболистите на ЦСКА 1948 ще играят за рекордни премии в
Коментари Харесай

Рекордни премии за ЦСКА 1948 срещу Лудогорец

Футболистите на ЦСКА 1948 ще играят за рекордни награди в днешното си посещение на първенеца Лудогорец. Ръководството на " алените " е загатнало пред тима, че парите за възможна победа или тъждество ще бъдат много повишени на фона на общоприетите за триумф като посетител, написа " Мач Телеграф ".

Отделно възможна победа над Лудогорец ще приближи отбора на Любослав Пенев до една от далечните цели на отбора, за която не се приказва доста, доста - купата. Премиите за краен триумф в шампионата на ЦСКА 1948 ще бъдат невиждани за България.

Междувременно стана ясно, че Любо Пенев ще смени на 50% отбраната на отбора за гостуването в Разград. Титуляри за " алените " ще бъдат крайните бранители Джонатан Перейра и Стив Фуртадо, които не стартираха в предишния кръг. Те ще заменят Ангел Лясков, който получи червен картон в мача с Пирин Благоевград и е осъден, както и Реян Даскалов.

В титулярния състав на ЦСКА 1948 се завръща и Радослав Кирилов, който получи отмора, с цел да е на линия за конфликта с първенеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР