Футболистите на столичния гранд Левски подновиха тренировки на стадион Георги

...
Футболистите на столичния гранд Левски подновиха тренировки на стадион Георги
Коментари Харесай

Футболистите на Левски подновиха тренировките

Футболистите на столичния гранд Левски възобновиха тренировки на стадион " Георги Аспарухов " при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения, избрани от държавното управление.

Спортният министър Красен Кралев разреши единствено преди ден провеждането на групови занимания навън за експерти и дилетанти, а играчите на " сините " минаха наложителните PCR-тестове при започване на седмицата. До момента няма сведения за позитивни проби за ковид в Левски.

" Сините " футболисти упражняват по разпоредбите за обществено разграничаване и в групи от по петима, като за всеки от тях има треньор. Те ще излизат в квинтети до края на деня на главното подготвително игрище на " Герена " и ще продължат този вид заниманията, до момента в който се стигне до фаза за отборни тренировки.

Играчите на Левски организираха първото си занятие пред погледа на изпълнителния шеф Павел Колев, спортния шеф Ивайло Петков и други членове на администрацията.

Тимът сега е на второ място във краткотрайното класиране на Първа лига, само че има същия точков актив като Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.
 Ветерани и митове на Левски с трогателен апел към Васил Божков и Георги Попов
Ветерани и митове на Левски с трогателен апел към Васил Божков и Георги Попов

" Върнете акциите на обичания ни " наследник " тим в нашите сигурни ръце! "
 Снимка 479643
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР