Футболистите на Рома доброволно се отказаха от заплатите си за

...
Футболистите на Рома доброволно се отказаха от заплатите си за
Коментари Харесай

Футболистите на "Рома" се отказаха от заплатите си до края на сезона

Футболистите на " Рома " непринудено се отхвърлиха от заплатите си за четири месеца, с цел да оказват помощ на клуба в изискванията на рецесия, провокирана от пандемията от ковид.

Играчите, треньорът Пауло Фонсека и неговият щаб също по този начин ще платят разликата във възнагражденията на чиновниците, които са в насилствената отпуска, тъй че те да получат цялостните си заплати.

" Ние постоянно приказваме за обединяване в " Рома ". Отказвайки се непринудено от заплатите си до края на сезона, играчите и треньорският щаб в действителност потвърдиха, че всички сме дружно в това. ", сподели изпълнителният шеф на " вълците " Гуидо Фиенга.

" Един Джеко, всички играчи и Пауло демонстрираха, че схващат защо се бори този клуб. Ние желаеме да им благодарим за невероятния жест към чиновниците на този клуб ", прибавя шефът.

Отборът на " Рома " не е играл мачове от 1 март. Няколко дни по-късно Серия " А " бе прекъсната от пандемията и към момента няма точна дата за нейното възобновяване.

В писмо до Фиенга, играчите написаха: " Ние сме подготвени да играем незабавно щом е допустимо и ще дадем максимума от себе си, с цел да достигнем нашите цели. Същевременно ние осъзнаваме, че всичко това няма да е задоволително, с цел да се оправим с икономическите последствия от тази изключителна обстановка. ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР