Футболистите на Кубрат 201“ откраднаха точка у дома от силният

...
Футболистите на Кубрат 201“ откраднаха точка у дома от силният
Коментари Харесай

Кубрат 2016 открадна точка от Суворово

Футболистите на Кубрат 201 “ откраднаха точка вкъщи от мощният отбор на Суворово. Срещата им от 13-тия кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група, играна пред към 250 фенове, приключи 1:1, а възпитаниците на треньора Милен Петров демонстрираха воля и геройство и в случай че шанса беше на тяхна страна в края на дуела, насладата им можеше да бъде и още по-голяма.

Гостите от Суворово поведоха с ранен гол на Николай Илиев още във 2-ата минута Въпреки игровото си преимущество, до края на първата част те пропуснаха една дузина чисти положения за гол пред вратата на Димитър Лазаров.

През втората част кубратчани поизтеглиха играта в средата на футболния терен и на няколко пъти заплашиха вратата на гостите, защитавана от Костадин Иванов. В 71-ата минута Айтекин Хамид удари гредата, а в 80-ата след асистенция на Юмер Левент порази вратата на гостите и възвърне равенството.

До края на мача Кубрат 2016 се подвигна на взлом и прибра гостите в тяхното игрално поле. Последваха не едно и две мелета пред вратата на Костадин Иванов, само че нов гол и по този начин не падна. Секунди преди крайния сигнал на варненската съдийска бригада отпред с Мартин Великов домакините удариха нова греда и това беше всичко за този по този начин забавен дуел.

Видимо щастлив от извоюваната точка, треньорът Милен Петров показа:

“Спечелихме точка от мощен тим в групата. Момчетата съблюдаваха пълноценно напътствията ми. Получихме ранен гол, само че бързо се съвзехме и се върнахме в мача. Да, през първата част гостите от Суворово диктуваха играта на футболния терен, само че през втората пристигна и нашето време. Освен гола на Айтекин Хамид ударихме и две греди, а това беше и огромният ни късмет в мача.”

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР