Футболистите на Ботев Георги Николов, Атанас Чернев, Димитър Папазов (България

...
Футболистите на Ботев Георги Николов, Атанас Чернев, Димитър Папазов (България
Коментари Харесай

Националите на Ботев се завърнаха и подновиха тренировки

Футболистите на Ботев Георги Николов, Атанас Чернев, Димитър Папазов (България U21), Матвей Игонен, Йонас Тамм (Естония) и Фаустас Степонавичюс (Литва U21) се завърнаха от своите участия за националните си тимове и възобновиха занимания на клубната база през днешния ден.
Прочетете още
Какво направиха „ канарчетата “ с националните си тимове?

– България U21 реализира влиятелна победа над Полша в мач от груповата фаза на квалификациите за Евро U21. Георги Николов записа цялостни 90 минути в дуела, до момента в който Чернев и Папазов останаха на аварийна пейка.

– Естония позволи тежко проваляне с 1:5 от Полша в полуфинален плейоф за класиране на Евро 2024. Централният бранител на Ботев Йонас Тамм изигра цялостен мач. Вратарят Матвей Игонен бе в разширения състав на Томас Хеберли, само че остана на аварийна пейка.

– Литва U21 позволи две провали в европейските си квалификации. В Нюпорт, младежките национали на Литва изгубиха с 1:2 от Уелс, а няколко дни по-късно инкасираха и загуба с 3:0 от Дания. И в двата мача Фаустас Степонавичюс стартира от първите минути, само че бе сменен в 75-тата минута в мача с Уелс и в 77-та в мача с Дания. Друг футболист на Ботев, който ще се причисли съм състава на Душан Керкез през лятото – Матиюс Ремейкис записа цялостни 90 минути и в двата дуела на младежкия народен тим на Литва.

В днешния ден играчите организираха постоянно занятие със своите съотборници в „ жълто-черно “ на Футболен комплекс „ Никола Щерев – Старика “. Георги Николов и Фаустас Степонавичюс организираха самостоятелни занимания във фитнес центъра на клубната база, до момента в който останалите играчи излязоха на терен с главната група от футболисти.

Ботевистите не престават да се готвят за идния значим домашен мач в неделя от 16:30ч. на стадион „ Христо Ботев “ против Черно Море. Старши треньорът Душан Керкез ще може да разчита на всички налични футболисти в състава си като се изключи Антоан Конте.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР