Футболистите на Байерн Мюнхен са приели ново намаление на заплатите

...
Футболистите на Байерн Мюнхен са приели ново намаление на заплатите
Коментари Харесай

Нов жест от футболистите на Байерн - намлиха още заплатите си

Футболистите на Байерн Мюнхен са приели ново понижение на заплатите си до края на сезона. Играчите са създали жест към клуба поради рецесията породена от пандемията от ковид.

„ Много е прелестно, че нашият тим е съпричастен на обстановката и приема ново понижение на заплатите до края на сезона “, сподели президентът на клуба Хърбърт Хайнер пред "Билд ".

По-рано играчите на баварския гранд оповестиха, че понижават възнагражденията си за април с 20%. Сега се е стигнало до ново съглашение.

Все още не е ясно по кое време ще завърши сезона за Байерн Мюнхен. По прелиминарен проект Бундеслигата би трябвало да завърши на 27 юни, само че в случай че баварците стигнат до финала за Купата на Германия, то би трябвало играят до 4 юли. В Шампионската лига отборът воден от Ханс-Дитер Флик ще би трябвало да играе реванш с Челси от осминафиналите, откакто в Лондон си потегли с удобна преднина от 3:0. Байерн Мюнхен съвсем несъмнено е с единия крайник в четвъртфиналите и е един главните фаворите за спечелването на трофея. Финалът в Шампионската лига е очакван да се организира в края на август.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР