Футболистите и треньорският щаб на Интер отказват да намалят заплатите

...
Футболистите и треньорският щаб на Интер отказват да намалят заплатите
Коментари Харесай

Криза в Интер въпреки титлата! В клуба няма пари, футболистите са гневни на президента

Футболистите и треньорският щаб на Интер отхвърлят да понижат заплатите си. Президентът на „ нерадзурите “ Стивън Жан изиска от играчите редуциране на възнагражденията им, само че е получил негативен отговор. В същото време Антонио Конте и спортният шеф Бепе Марота също обмислят бъдещето си след последните вести.

Интер завоюва купата в Серия А преди по-малко от седмица, само че еуфорията в редиците им бе върната назад на земята, откакто Стивън Жан разгласи, че клубът изпитва финансови проблеми и ще се наложи понижение на заплатите.

Той помоли всички футболисти, треньори и чиновници да одобряват съкращенията във възнагражденията им, с цел да оказват помощ на клуба да премине през сложната обстановка.

Според „ Кориере дело Спорт “, президентът на „ нерадзурите “ даже е изискал футболистите да се откажат напълно от заплатите си за един месец, както и от бонусите за спечелването на Скудетото. Играчите са отказали това предложение, а някои от тях са реагирали доста яростно на това. Антонио Конте, Бепе Марота и Пиеро Аузилио също не са съгласни с това и даже са споделили, че по този метод планът ще започва от нулата идващия сезон. Тримата имат контракти с Интер до лятото на 2022 година.

„ Сунинг “ продължава да търси нови вложители и в това време преструктурира финансирането си, с цел да поддържа клуба, само че в това време са поискали огромни жертви от футболистите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР