Футболистът Ваня Джаферович е изживял много неприятна случка на летището,

...
Футболистът Ваня Джаферович е изживял много неприятна случка на летището,
Коментари Харесай

Ваня Джаферович избесня заради случка в самолет

Футболистът Ваня Джаферович е изживял доста неприятна преживелица на летището, като напряко е бил свален от самолета. Причината се оказала напряко фрапантна - самолетът се оказал с по-малък потенциал и не може да качи всички пасажери с билет. 

" Трябваше да хвърча за Лондон тази заран и, когато сканирах билета преди качването в самолета, споделиха ми, че за жалост няма да мога да пътувам, тъй като самолета бил по-малък от предстоящото ", написа Ваня.

" Така и не разбрах какво значи това (то да не хот дог и да зависи от хляба и наденицата), само че ни смъкнаха 80 индивида и в общи линии ни споделиха, че това е ситуацията и да си е… майката. (Това не го споделиха, само че си го помислиха. Усещам ги тези неща аз) ", споделя още тв звездата.

" После ми предложиха да изчакам, тъй като може някой да не се яви и аз да вляза, макар че съм предпоследен на листата и има 79 индивида преди мен (пак не разбрах по каква логика). Или да ме набутат с багажа някъде, примерно. Отказах учтиво и си потеглих. Сакън, че станах в 4 часа. Можеше най-малко да се наспя.. " добавя ядосано Ваня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР