Футболистът на ЦСКА 1948 и голмайстор в efbet Лига -

...
Футболистът на ЦСКА 1948 и голмайстор в efbet Лига -
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Ще продължа да вкарвам голове и да помагам на отбора

Футболистът на ЦСКА 1948 и голмайстор в efbet Лига - Ивайло Чочев, разяснява триумфа над Пирин с 2:1 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Самият Чочев осъществя попадение, което върна равенството в мача и поведе " алените " към трите точки.

" Много сложен мач, едва първо полувреме за нас, най-малко съгласно мен. Останахме с човек по-малко, което ни затрудни в допълнение. Радващо е, че през второто полувреме успяхме да обърнем нашата игра с влизането на нашите запаси и по този начин се поздравихме с трите точки ", стартира той.

" Това не ми цел, само че в действителност ще е прелестно, в случай че завърша като голмайстор. Заради позицията, на която играя, това не ми е цел. Все отново, аз ще виждам да продължа да въвеждам голове и да оказвам помощ на тима да печели точки. Ако стана голмайстор това за мен ще е плюс и премия ", показа Чочев на въпрос може ли да стане голмайстор на efbet Лига в края на сезона.

Футболистът на ЦСКА 1948 бе запитан и за възможностите на отбора за купата през този сезон:

" Никой в управлението не ни е сложил цел. Ние играем всеки мач за трите точки. Накрая на сезона ще забележим, какъв брой точки ще съберем и дали ще можем да се класираме някъде в челните места "

" Очаква ни доста сложен мач против най-хубавия тим в България, 11 години става първенец и се показва добре в Европа и с най-хубавите футболисти, може би. Отиваме там да покажем добра игра и да вземем някакви точки ", разяснява Чочев за идния мач против Лудогорец.

" Така е решил треньорският щаб. Видяхме, че момчетата се показаха добре в предходните два мача. Поздравявам ги. Надявам се да продължат с положителните игри. Аз се стремя да играя добре, пък те когато преценяват... ", приключи Ивайло Чочев по отношение на решението на Младен Кръстаич да не го повика в националния тим за контролите, които предстоят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР