Футболистът на Септември Красимир Станоев сподели кой е най-близкият му

...
Футболистът на Септември Красимир Станоев сподели кой е най-близкият му
Коментари Харесай

Красимир Станоев: Пирин е отборът на сърцето ми

Футболистът на Септември Красимир Станоев показа кой е най-близкият му тим, като разяснява и престоя в новия си клуб, казвайки, че е удовлетворен от мястото, в което се намира
" Няма какво да укривам, Пирин е тимът на сърцето ми, с положителни усеща се разделихме. Някой път в живота би трябвало да вземеш сложни решения и да рискуваш. Избрах Септември поради отношението, което му завоюва. Отнесоха се с огромно почитание към мен. Има едни млади момчета, които желаят да се развиват, считам, че този интервал ще е добър за мен ", показа Станоев.
" Видях момчета, които се пробват да израстват и играят добър футбол. Надявам се с моя опит да оказа помощ, както те на мен, по този начин и аз на тях, а и да печелим мачове.
Мисля, че това е пътят – да се дава късмет на млади момчета, колкото и да е огромен рискът, това е печелившо. На тези момчета им би трябвало малко убеденост и да им покажеш, че разчиташ на тях. Те имат качествата и ще ги покажат на терена. Смятам, че мога да придам сила, хъс, предпочитание и опит, а и мисля, че това ще помогне на клуба. Помагам им с увереността, желая да играем футбол и се надявам да бъдем една от изненадите през този сезон ", добави полузащитникът.
" Вярвам, че ще се спасим, ще играем прекрасен футбол и резултатите няма да закъснеят. С Берое ще е огромна борба, тази седмица видях мотивация и желаеме да победим непременно ", приключи Станоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР