Футболистът на Родопа Смолян Елмир Мустански е наказан с три

...
Футболистът на Родопа Смолян Елмир Мустански е наказан с три
Коментари Харесай

Играч на Родопа с три мача наказание

Футболистът на Родопа Смолян Елмир Мустански е осъден с три мача, поради аленият картон, който получи на домакинският мач с Черноморец – Бургас. Това излиза наяве от решението на Дисциплинарната комисия, към Зоналният съвет на Българския футболен съюз в Пловдив, която заседава през днешния ден. Халфът бе изпъден от срещата, след спречкване с основният рефер Рюстем Карагарен. Треньорът на гостите, Слави Костенски е санкциониран с 50 лева, излиза наяве още от решението на дисциплинарната комисия. Припомняме ви, че Костенски, на няколко пъти възразяваше против съдийските решения и поради това получи и жълт картон от съдията, в дуела от първият кръг на Трета лига-Югоизточна група, приключил при резултат 0:1 в Смолян.

От през днешния ден тимът на Родопа възобнови тренировки и към този момент се готви за мача с „ Карнобат “, който е в събота (15 август) в Карнобат от 18 часа.

Заради травми на този стадий не упражняват Теодор Стефанов и Михаел Кисьов. Предстоят им щателни медицински прегледи и за в този момент са под въпрос за идното посещение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР