Футболистът на Реал Мадрид Рафаел Варан заяви, че Кристиано Роналдо

...
Футболистът на Реал Мадрид Рафаел Варан заяви, че Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Варан: Кристиано Роналдо пише историята, трудно е да го критикуваш

Футболистът на Реал Мадрид Рафаел Варан съобщи, че Кристиано Роналдо написа историята на играта и е мъчно да бъде подложен на критика.

„ Много съм благополучен в Реал Мадрид. Доволен съм, че възобнових своя контракт с клуба. Искам да продължа да се развъртвам и да се любувам на опцията да играя в най-хубавия тим в света – Реал Мадрид “, разяснява Варан.

„ Зидан е с фундаментално значение за моята кариера. Заради него пристигнах в Реал Мадрид. Той ми оказва помощ всеки ден. Зидан е човек, който е подготвен да изслуша всеки един състезател и да му даде съвет. Той беше необикновен футболист и е доста огромен треньор. Помага ни доста всеки ден. През тези шест години, в които съм в Реал Мадрид съм имал доста хубави и доста тежки дни. Това ме направи по-силен. В нито един миг не съм мислил да напущам Реал Мадрид “, добави французинът.

Кой е същинският Роналдо?!

„ Когато харесваш футбола, можеш единствено да се възхищаваш на Кристиано, поради това, което той продължава да прави. Цифрите приказват сами - той е толкоз добър и приказен, че стартира да завзема футболната история, заради което е мъчно да го критикуваш “, сподели още Рафаел Варан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР