Футболистът на Пари Сен Жермен и бразилския национален отбор Неймар

...
Футболистът на Пари Сен Жермен и бразилския национален отбор Неймар
Коментари Харесай

Неймар лети към тренировка. Буквално!

Футболистът на " Пари Сен Жермен " и бразилския народен тим Неймар се слави с ексцентричния си метод на живот и любовта си към лукса. Ако съдим по метода му на напредване, той е един актуален Батман.

Ней изуми международните новинарски организации с решението да се появи на последната подготовка на бразилския народен тим с... хеликоптер. Той кацна въз основата на отбора за последното занятие преди мача против Колумбия.

Хеликоптерът очевидно е бил от изгода, защото Неймар направи асистенция на Лукас Пакета, който вкара единствения гол в мача, а с това обезпечи успеха и Бразилия формалното се трансформира в първия отбор от Южна Америка, обезпечил си класиране на международното в Катар.
View this post on Instagram

Не загатваме Батман инцидентно, защото Неймар излезе на терена с нова прическа, а зад ухото му се виждаше отличителния знак на комиксовия воин.
View this post on Instagram

Що се касае хеликоптера, Неймар го има от лятото на 2021 година Тогава той го сподели в обществените мрежи. Мощната машина коства 12 млн. $, боядисана е напълно в черно с букви на футболиста.

Хеликоптерът е " Мерцедес ", побира до 12 индивида, а скоростта му доближава до 240 км/ч.
View this post on Instagram

Той е единствено една от впечатляващите " играчки " на бразилеца. За по-дълги дистанции Неймар употребява собствен частен аероплан, а цената му е над 12 млн. $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР