Футболистът на Оборище (Панагюрище) Петко Петков говори за неясното бъдеще

...
Футболистът на Оборище (Панагюрище) Петко Петков говори за неясното бъдеще
Коментари Харесай

Петко Петков в Часът на Трета лига: Оборище е клуб с традиции, който заслужава да бъде подкрепен

Футболистът на Оборище (Панагюрище) Петко Петков приказва за неразбираемото бъдеще на клуба в гостуването си в предаването на Sportal.bg “Часът на Трета лига “. Нападателят на отбора засегна доста тематики свързани с тима от Панагюрище, като неяснотата при футболистите дали въобще ще имат работа, неналичието на информация от страна на управлението, като даже не е несъмнено дали Оборище да играе в последния мач от първата фаза на Югозападната Трета лига.
 Кириякос Георгиу: Следващата седмица е съдбоносна за Оборище Кириякос Георгиу: Следващата седмица е съдбоносна за Оборище
На отбора от Панагюрище следва значим конфликт с втория в класирането на подгрупа " Б " Вихрен (Сандански) в събота, като сега Оборище заема петото място във краткотрайното класиране. Именно петата позиция дава право на присъединяване в групата, която ще реши кои отбори ще се борят за Втора лига. Нападателят разяснява и конкуренцията на Югозапад, като преди последния кръг 4 отбора спорят за 1 място.

Петко Петков няма да може да вземе присъединяване в дуела против някогашният си отбор, заради насъбрани жълти картони, само че въпреки всичко акцентира какъв брой значимо е срещата да се състои и клуба от Панагюрище да продължи да действа. След това обясни и обстановката, при която напусна Сандански след конфликта с Левски от шампионата за Купата на България.

Нападателят разкри, че повода да укрепи отбора на Оборище е старши треньора Кириякос Георгиу, като похвали професионализма на експерта и акцентира жертвите, които той и треньорския щаб вършат, с цел да продължава Оборище да поддържа равнището си толкоз дълго време в съгласно мнозина най-оспорваната Трета лига.

В края на диалога Петко Петков насочи апел и към управлението на клуба да посети мач на Оборище или подготовка, с цел да се види ясно професионалната работа в непрофесионалната лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР